Top
en-dus-zal-ik-weer-gaan-splash

Nieuwe voorstelling TG Ilay

TG Ilay presenteert haar nieuwste voorstelling En dus zal ik weer gaan van 13 december t/m 24 april in de Nederlandse theaters. En dus zal ik weer gaan is een muzikale theatervoorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme en het streven naar gelukzaligheid. Waar stopt vrijheid en begint egoïsme?

Klik voor de speellijst

Over de voorstelling
Rik is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens het concert is de bar open; drink samen met Rik op het leven en word deelgenoot van zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.

Als onderdeel van de research werkte Ilay den Boer bij Het Leger des Heils Dordrecht. Hierdoor ontmoette hij vele mensen die in een kwetsbare fase van hun leven verkeerden. Hij leerde de perspectieven van mannen als Rik van binnenuit kennen.

Comments are closed for this post.