Top
Ilay&Tim_website

Ilay en Tim in Frascati Magazine

Voor de nieuwste editie van het Frascati Magazine (februari tot juni 2013) heeft Frascati iets bijzonders gedaan. Het theater heeft een aantal portretten laten samenstellen door Blommers & Schumm van theaterduo’s die de aankomende tijd in Frascati staan met een voorstelling. Deze portretten zijn zo speciaal omdat ze bestaan uit twee gezichten die samensmelten tot één gezicht.

Eén van deze duo’s bestaat uit Ilay den Boer en Tim Murck. Naast dat Ilay en Tim goede vrienden zijn, staan de mannen vanaf 10 april samen in het theater met de voorstelling De laatste dans. Deze voorstelling is van 10 tot en met 13 april te zien in Frascati, daarna trekt De laatste dans door de rest van Nederland en België.

Wil je meer weten over de voorstelling of de speeldata? Kijk dan hier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>