Top
flyer_voor_def

Slotstuk Het Beloofde Feest heet De Laatste Dans

Het slotstuk van Het Beloofde Feest heeft een naam: De Laatste Dans. Na de reeks voorstellingen waarbij telkens iemand uit Ilay’s familie centraal stond wordt hij nu gedwongen zijn eigen identiteit te ontrafelen

De Laatste Dans speelt zich af in een nieuwe wereld. Een wereld waarin alle machtsverhoudingen zijn verschoven en de omgeving die nu zo veilig lijkt, volledig is verwoest. Waarin geen land en geen mens meer hetzelfde zijn. En stap dan binnen op de bruiloft van Ilay.
Een feest ter ere van de liefde tussen twee mensen. Een feest waar familie en vrienden samenkomen om te vieren, te eten, te drinken en te dansen. Maar naarmate de avond vordert, komt het pijnlijke verleden steeds verder bovendrijven. De ogenschijnlijk liefdevolle familiebijeenkomst ontaardt in een web van conflicten en onbegrip.

De voorbereidingen voor De Laatste Dans zijn al in volle gang. In januari beginnen ook de repetities met de acteurs. De voorstelling is te zien van 10 april 2013 tot en met 29 mei 2013 in theaters door het hele land. Kijk hier voor de volledige speellijst.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>